Contact

Broesder Shipyard BV

S. Veldstraweg 98  NL-9833PC

Den Ham GN The Netherlands


Tel:  +31 (0)85 2014 740


www.broesder.nl

info@broesder.nl

Wij zijn sterk in custom build schepen. De wens van de klant staat hierbij voorop. Daarom hebben wij in de afgelopen jaren vele verschillende en afwijkende modellen geproduceerd. Allen uiteraard zonder het unieke Broesder-karakter te verliezen. Onze eigen lijn schepen bestaat uit diverse kottermodellen en trawlers, variërend van 11 tot 19 meter.

Broesder Kotter AK

De AK (Achterkajuit) modellen van Broesder zijn klassieke schepen met dubbele besturing. De achterkajuit geeft extra leefruimte en daardoor zijn de schepen ruim en comfortabel. Brede gangboorden zorgen ervoor dat het schip makkelijk te bedienen is.

Broesder Kotter OK

De OK (Open kuip) modellen kenmerken zich door een riante open kuip en overdekte gangboorden. De salon, kuip en gangboorden liggen op één niveau, zodat het schip ergonomisch en makkelijk toegangkelijk is. Goed zicht rondom, uitstekende vaareigenschappen en hoge stabiliteit maken de OK modellen uniek.

Broesder MY

De MY (Motoryacht) modellen hebben een spiegel en zwemplateau, waardoor het model afwijkt van de Kottermodellen. De grotere MY modellen kunnen worden voorzien van een Pilot House. Hierdoor wordt de leefruimte binnen tot 85m2 uitgebreid. Comfortabele schepen die geschikt zijn voor permanente bewoning.