Contact

Broesder Shipyard BV

S. Veldstraweg 98  NL-9833PC

Den Ham GN The Netherlands


Tel:  +31 (0)85 2014 740


www.broesder.nl

info@broesder.nl

De lijn van (semi) professionele vaartuigen van de Broesder werf kent vele ontwerpen en schepen, ingezet voor verschillende doeleinden. Variërend van schepen met horecabestemming tot aan varende hospitaals, en van opleidingsschepen voor de Scouting tot aan vissersschepen.

Medical Team Nederland

Als medische hoofdpost voor hoog-risico waterevenementen gebruikt het Medical Team Nederland een Broesder MY1150. Dit schip is ontworpen voor het Medical Team om te kunnen dienen als medische thuisbasis. Het schip is geschikt om brancards met patiënten aan boord te takelen, een quad aan en van boord te takelen en biedt rustruimte voor patiënt en hulpverleners.

Scouting Nederland

In opdracht van Scouting Nederland heeft Broesder een opleidingsschip ontworpen die de huidige opleidingsschepen, door wijzigende regelgeving, kan vervangen. Het schip van 26 meter biedt overnachtings plaats aan ca 20 jongeren en voorziet in alle aspecten voor opleiding, van navigatie tot stuurman en van dekknecht tot machinist.

Visserij sector

De Pêcheur range schepen van Broesder is geschikt voor de visserij. Ontwikkeld voor de professionele hobbyvisser, of voor de kleinere visserijsector, bieden deze schepen alle mogelijkheden om visserij uit te oefenen. Tuigage, masten, lieren en katrollen worden in samenspraak met de klant bepaald en op maat gemaakt.