Contact

Broesder Shipyard BV

S. Veldstraweg 98  NL-9833PC

Den Ham GN The Netherlands


Tel:  +31 (0)85 2014 740


www.broesder.nl

info@broesder.nl

Een sloep is tegenwoordig veel meer dan een open bootje. Meer ruimte, comfort, uitrusting en specificaties die een langer verblijf aan boord mogelijk maken, maken van de Broesder Sloep een volwaardig schip, waarmee u op vele wateren kunt varen, in warme en koude dagen.

Open Sloepen

De Open Sloepen variëren van 5,50 meter tot 8,75 meter en zijn allen zeer stabiel en sterk uitgevoerd. De kleinere modellen zijn zeer geschikt voor een (electro) buitenboord motor, terwijl de modellen vanaf 7,50 meter een inboord dieselmotor hebben die volledig onder de kuipvloer ligt. Uiteraard zijn deze schepen voorzien van een intern, gesloten, koelsysteem en hydraulische besturing.

Kajuitsloepen

De Kajuitsloepen van Broesder bieden veel ruimte, een grote open kuip en riante leefruimte binnen. De sloepen starten vanaf 8,75 meter en hebben daarbij stahoogte in de voorkajuit. De grotere modellen hebben een volledige keuken, slaapkamer met frans bed, toiletruimte met separate doucheruimte. Alle comfort van een groot schip is in deze sloepen geïntegreerd. De Kajuitsloep is leverbaar tot 11,50 meter.

Kajuitsloep HardTop

Een variant op de kajuitsloepen is de kajuitsloep met HardTop. Een vast stuurhuis waarbij het zeewaardige karakter extra naar voren komt. Met een lengte van 12,50 meter biedt de sloep alles wat u ook in een jacht mag verwachten. Uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en een complete en comfortabele inrichting maken deze sloep geschikt om lange tochten mee te maken.